WITAMY

PROGRAM OPERACYJNY INTELIGENTNY ROZWÓJ 2014-2020

DZIAŁANIE 3.4. DOTACJE NA KAPITAŁ OBROTOWY

Spółka CSN-STANEL Automatyka spółka z ograniczoną odpowiedzialnością otrzymała dofinansowanie na realizację Projektu ze środków Programu Inteligentny Rozwój 2014-2020

Tytuł projektu: Projekt w ramach działania 3.4 POIR oraz 1.5 POPW

Dotacje na kapitał obrotowy (COVID-19)

Cel projektu: Projekt dotyczy wsparcia przedsiębiorcy w zakresie zapewnienia płynności finansowej oraz wsparcia bieżącej działalności w związku z trudnościami finansowymi, które wystąpiły u przedsiębiorcy wskutek epidemii COVID-19.

logo.jpg

Uwaga! Zmiana siedziby firmy

Od 1. stycznia 2018 roku firma CSN-STANEL automatyka sp. z o. o. zmienia siedzibę.

Nowy adres:
CSN-STANEL automatyka sp. z o. o.
ul. Powstańców 64b

Skrzydła Biznesu 2013

Z przyjemnością informujemy, że nasza Firma została laureatem rankingu Dziennika Gazety Prawnej - Skrzydła Biznesu 2013 w kategorii Mała Firma.

W czasach, gdy światowa gospodarka wciąż wydobywa się z recesji, polscy przedsiębiorcy dzięki swej pracy i inicjatywie skutecznie bronią pozycji rynkowej i wciąż poszukują nowych rozwiązań umożliwiających nieustanny rozwój. "Skrzydła Biznesu" to kompleksowy projekt skierowany do sektora MSP składający się z prestiżowego rankingu firm, cyklu konferencji oraz merytorycznych dodatków ukazujących się w całym nakładzie Dziennika Gazety Prawnej. Rokrocznie Patronat Honorowy nad przedsięwzięciem obejmują: Ministerstwo Gospodarki, Ministerstwo Finansów, Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Business Centre Club, Krajowa Izba Gospodarcza oraz wiele innych instytucji wspierających działanie przedsiębiorczości.

Gazele Biznesu 2012

Z przyjemnością informujemy, że firma CSN-STANEL automatyka sp. z o. o. została laureatem rankingu Gazele Biznesu 2012. Ranking Gazele Biznesu — to ranking najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm.

Gazele_2012_RGB_1.jpg

Fundusze Europejskie dla Małopolski

logoUE.jpg

Podniesienie konkurencyjności CSN-STANEL automatyka sp. z o. o. dzięki zakupowi środków trwałych, które pozwolą na wprowadzenie nowych usług i produktów.

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Małopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2007-2013

"Fundusze Europejskie dla Małopolski"

MRPO.02.01.01-12-8-0053-1192-11

Uzyskanie dotacji w ramach Małopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego "Gospodarka Regionalnej Szansy" umożliwiło rozwój i rozbudowę parku maszynowego o nowoczesne rozwiązania techniczne, skutkujące znacznym przyspieszeniem realizacji kluczowych projektów oraz rozszerzeniem zakresu oferowanych usług i możliwości.

Serdecznie witamy w serwisie internetowym firmy CSN-STANEL automatyka sp. z o.o. Mamy nadzieję, że informacje tutaj zawarte pomogą Państwu w bliższym poznaniu oferty naszej Firmy, a Państwa zainteresowanie zaowocuje długą i korzystną dla obu stron współpracą.

Urządzenia specjalne

Firma CSN-STANEL automatyka specjalizuje się w projektowaniu oraz produkcji specjalnych urządzeń przemysłowych. Są to urządzenia wykonywane wg specyfikacji oraz wymagań klienta końcowego. Wykonujemy zarówno proste, ręczne urządzenia montażowe, jak i półautomatyczne i automatyczne urządzenia montażowe oraz kontrolne.

Trwałe znakowanie

Firma CSN-STANEL automatyka sp. z o.o. zajmuje się sprzedażą urządzeń przemysłowych, których główną funkcją jest  trwałe znakowanie. Jesteśmy wyłącznym przedstawicielem włoskiej firmy SITEL MK3, producenta urządzeń do znakowania mechanicznego oraz laserowego. Wykonujemy usługi znakowania trwałego.

Innym produktem w naszej ofercie są również znakowarki tuszowe francuskiej firmy TIFLEX. Znajdują one zastosowanie wszędzie tam, gdzie potrzebny jest tani i niezawodny sposób znakowania. Służymy pomocą w doborze urządzeń tuszowych, stempli oraz tuszów dla konkretnych zastosowań i konkretnych materiałów.

Projektujemy i wykonujemy automatyczne stanowiska znakujące. Nasza specjalizacja to znakowanie i odczyt kodów 2D DataMatrix. Zintegrujemy także dla Państwa dowolny system znakujący z istniejącymi liniami czy gniazdami produkcyjnymi. Łączymy również nasze urządzenia z innymi metodami znakowania przemysłowego (drukarki przemysłowe Ink Jet czy drukarki termotransferowe), często łączymy je z automatycznymi systemami identyfikacji za pomocą kodów kreskowych i kodów DataMatrix, nieobce jest nam również automatyczne rozpoznawanie pisma OCR.

Jeżeli macie Państwo jakiekolwiek problemy z oznaczaniem swoich produktów, prosimy o kontakt, posiadamy duże doświadczenie i kontakty związane z wszelkimi technikami znakowania.